Try it out
Welkom op de website van Uitgeverij Novapres
Billy Graham 1918-2018
Just as I am -biografie

Nederlandse vertaling met unieke foto’s van zijn bezoeken aan Nederland.

Ik heb vaak gezegd dat, als ik in de hemel kom, mijn eerste vraag aan God zal zijn: ‘Waarom ik Heer? Waarom pikt u een boerenzoon van het platteland eruit om voor zo veel mensen te spreken? Ik heb lang en vaak over die vraag nagedacht, maar weet nu ook dat alleen God het antwoord weet.’ Uit 'Just as I am'


Lees verder...
Nieuw
Maak ze gek!

Tja, daar sta je dan. Je voogd heeft je net afgezet en rijdt de straat weer uit. Je bent belandt in een totaal onbekende stad, bij een totaal onbekend gezin met kinderen die je voor de eerste keer in je leven ziet. Je pakt je tas en loopt samen met je gezinshuisouder naar je nieuwe kamer. ‘Neem maar even rustig de tijd om je spulletjes uit te pakken.’
Lees verder...
Verschenen
Het uitzonderlijke verhaal van God en de mens

Je bent niet met de bijbel opgegroeid, maar zou toch wel iets meer willen weten over de inhoud. Dan is dit boek een uitstekend hulpmiddel. Met uiterste precisie heeft Peter Pikkert het Bijbelse verhaal over God en mensen, zoals het beschreven staat in de 36 boeken van het Oude Testament, verkort weergegeven zonder daarmee de inhoud geweld aan te doen.
Lees verder...
Nieuw
Reisgenoten 4

Bij mijn vorige boekjes stonden op de achterzijde en voorkant de volgende ondertitels: ‘Vreemdeling op aarde’, ‘Het wonder van verandering’, ‘Een leven van verwondering’. Mijn voorstel voor Reisgenoten 4 is: ’t Grootste wonder is voor mij het besef dat God van mij houdt’. Deze eerste versregel is van George Beverly Sea de solozanger van de wereldevangelist Dr. Billy Graham.
Lees verder...
Verschenen bij Navigator Boeken
Achter de schermen

Nathan Foster is van jongs af aan bekend met de geestelijke disciplines zoals vasten, mediteren en eenvoud. Maar wanneer hij tegen de veertig loopt, wil hij er zijn eigen weg in vinden. In dit eerlijke boek doet hij verslag. Op zijn unieke – soms rebelse – manier ontwikkelt Nathan gewoonten die hem ertoe in staat stellen meer als Jezus te leven. Nathans vader Richard Foster bracht de geestelijke disciplines een generatie geleden breed onder de aandacht. Voor het boek van zijn zoon schreef Richard het voorwoord en een frisse introductie op elk van de twaalf disciplines.
Lees verder...
Verschenen
Living from above

This book demonstrates a lifestyle in which Jesus is central. The author shows how by attaching yourself to Him, you become increasingly fi lled with the Spirit. Since in this way Jesus can work from within you, it leads to the manifestation and recognition of Christ in your life.
Lees verder...
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584