Maak ze gek!
Boek kaft: Maak ze gek!
Prijs: € 10,00
ISBN: 978-90-6318-625-8
Pagina's: 88
Afmeting:
   
 
 
 
 
Biografie Dit boek niet meer leverbaar
Tja, daar sta je dan. Je voogd heeft je net afgezet en rijdt de straat weer uit. Je bent belandt in een totaal onbekende stad, bij een totaal onbekend gezin met kinderen die je voor de eerste keer in je leven ziet. Je pakt je tas en loopt samen met je gezinshuisouder naar je nieuwe kamer.
‘Neem maar even rustig de tijd om je spulletjes uit te pakken.’

Voor veel gezinshuiskinderen ziet het er vaak zo uit. Je wordt met je hele hebben en houwen weer op een andere plek gebracht en iedereen hoopt dat het hier wél lukt. Omdat veel instellingen in Nederland sluiten worden kinderen steeds vaker in gezinshuizen geplaatst. Een gezinshuis is een mooie combinatie tussen aan de ene kant de warmte van een gezin en aan de andere kant de professionaliteit van kundige opvoeders en, zoals Gerard Besten, oprichter van Gezinshuis.com
altijd zegt: ‘De kracht van het gewone leven’. De combi van deze drie factoren maakt dat het in een gezinshuis vaak wel lukt om wat gebroken is in jonge leventjes te laten helen aan deze kracht van alledag en aan de aanwezigheid van de gezinshuisouders. Dat het topsport is, dat is zeker. Topsport geleverd door topatleten. Een gezinshuis: samen elke dag bouwen aan maatschappelijke relevantie. Dit boekje geeft een inkijk in wat dat betekent 24/7.

Recensies van lezers
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584