Normale christelijke leven
Boek kaft: Normale christelijke leven
Prijs: € 9,99
ISBN: 978-90-70048-34-1
Pagina's: 242
Afmeting: 200x120x20 mm
Gewicht: 292
   
 
 
 
 
Exegese Dit boek is leverbaar
Wat is het geheim van de geestelijke kracht en het leven, die gedurende vele jaren het grote werk van God in het Verre Oosten hebben gekenmerkt, het werk waarin de schrijver van dit boek in zo grote mate werd gebruikt?

Het boek zelf is het antwoord op die vraag. Langs de weg van verschillende ervaringen, geeft het de ontdekking weer van iets van het principe zowel als het feit van Kruis en Opstanding, van het leven van Christus in ons, van het Heer-zijn van Jezus, van het gemeenschappelijk leven van het Koninkrijk Gods en het Eeuwig Voornemen Gods.


Dit - inmiddels klassiek geworden boek - is gebaseerd op een serie toespraken die Watchman Nee hield in Engeland, vlak voor de Tweede Wereldoorlog. Het boek is op basis van aantekeningen in het Engels gepubliceerd (door een toehoorder) en later vertaald vanuit het Engels naar het Chinees. Inmiddels is dit boek vertaald in vele talen. Het spreekt duidelijk over de weg van verlossing van de zonde door Jezus Christus en laat ons zien hoe God zijn kinderen leert Hem met veel vrucht te dienen.


Recensies van lezers
NaamJan Rozendal
Rapportcijfer9
RecensieEen geweldig goed beschreven boek. Zelf na de eerste uitgeva is de inhoud zuiver enactueel. Mijn advies voor jonge en startende christenen is LEES HET AUB, DOE ER JE VOORDEEL MEE.
NaamJeroen klok
Rapportcijfer10
RecensieDit is serieus een van de beste boeken die ik heb gelezen. Veel bijbelgedeelten die ik al lange tijd kende ben ik anders gaan lezen en door dit boek ben ik ook meer de rode lijn door de bijbel gaan zien en, wat veel belangrijker is, heb ik aan den lijve ondervonden wat het in de praktijk betekent om 'in Christus' te zijn. Het boek is niet duur, dus als je twijfelt over de koop van dit boek dan wil ik je beslist aanraden het te kopen.
NaamLody van Grv.
Rapportcijfer9
RecensieErg goed boek. Hoe meer naar het einde, hoe beter het boek wordt. Het begin van het boek is redelijk basaal. Als je het boek niet hebt gelezen dan is het sterk het overwegen waard. Het is diepgaand en verre van oppervlakkig.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584