De Bijbel: Gods woord voor vandaag
Boek kaft: De Bijbel: Gods woord voor vandaag
Prijs: € 7,50
ISBN: 978-90-6318-720-0
Pagina's: 90
Afmeting: 205x136x30 mm
Gewicht: 135
   
 
 
 
 
Exegese Dit boek is leverbaar

Volgens velen is de Bijbel wel een interessant boek waaruit je veel kunt leren over religieuze ervaringen, maar je moet er heel wat vraagtekens bij plaatsen. Achterhaald, tijdgebonden, gekleurde informatie, om maar eens wat gangbare kreten te noemen.

John Stott verdedigd de stelling dat de Bijbel wèl betrouwbaar is. Een steviger basis voor je geloof en een betere leidraad voor het dagelijkse leven is er niet. Waarom? Omdat deze het gezaghebbende Woord van God is, geïnspireerd door Gods Heilige Geest. Daarom is het zaak alle belangrijke vraagstukken van het persoonlijke en het maatschappelijke leven te zien in het licht van de Bijbel.‘De Bijbel Gods woord voor vandaag’ is een bemoedigend en leerzaam boek! Een ‘must’ voor wie wil weten hoe het nu zit met de inspiratie en het gezag van de Bijbel.Recensies uit de krant
9-1-1997Waarheidsvriend

Recensies van lezers
NaamBastiaan Oostendorp
Rapportcijfer9
RecensieEen heldere beschrijving, van het christendom, dat God door de handen van de discipelen heen werkte vind ik mooi verwoord, mens en van god afkomstig tegelijk ,alsof het een soort toelaten is van de kracht god's, en dat gebed duidelijk maakt in hoeverre, je die kracht toelaat, om de persoonlijke openbaring van God in je leven zich kenbaar te laten worden.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584