Try it out
Kevin Huggins
Boek kaft:

Huggins is als theoloog en sociaal wetenschapper afgestudeerd aan Tbc Grace Theological Seminary. In het verleden was hij werkzaam als jeugdpastor, studentenpastor, gevangenispredikant, gezinstherapeut zowel binnen als buiten instellingen voor psycho- logische hulpverlening. Verder stelde hij bijbels-gefundeerde leerplannen op voor middelbare scholieren.

In de afgelopen tien jaar heeft Kevin Huggins overal in de Verenigde Staten en daarbuiten seminars voor ouders en jongerenbegeleiders georganiseerd. Hij heeft jarenlang de leiding gehad over een twee jaar durend trainingsprograrnma in The Chapel in Akron (Ohio), bestemd voor ouders van tieners, gevolgd werd door ruim 200 ouders per week. Ook heeft hij ruime ervaring in het adviseren en begeleiden van probleemjongeren.

Op dit ogenblik is Huggins als hoogleraar christelijke hulpverlening verbonden aan The College of Bible in Philadelphia, waar hij zich bezighoudt met het opleiden van christelijke hulpverleners voor de adviespraktijk in plaatselijke kerken. In Langhorne (Pennsylvania) heeft hij een praktijk voor probleemjongeren en hun ouders.

TitelISBNPrijs
Opvoeding
Ouders en pubers978-90-63182-10-6€ 15,95
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584