Try it out
Welkom op de website van Uitgeverij Novapres
VERSCHENEN
Reisgenoten 3

Majoor Roel Poppema draagt een leven lang verhalen met zich mee. Verhalen die het verdienen om doorgegeven te worden.
Lees verder...
Lara

Lars en Susanne zijn twee eigenzinnige dertigers. Beiden reizen ze - afzonderlijk van elkaar - met een rugzak vol problemen en een hoofd vol vragen naar het schitterende IJsland, Lars om daar te werken en zo zijn leven in Nederland achter zich te laten en Susanne vertrekt naar dit noordelijk gelegen eiland om Max, de man met wie zij over een paar weken zal trouwen, te ontvluchten.
Lees verder...
Verschenen
Leven vanuit boven

Dit boek schetst een leefwijze waarin Jezus centraal staat. De auteur laat zien hoe je door de hechting aan Hem in toenemende mate vervuld wordt met de Geest...
Lees verder...
Verschenen
Andere Olie

Kroonprins Shell wordt zendeling

Vanaf zijn geboorte lijkt Guus Kessler in de wieg gelegd om in het spoor van zijn gelijknamige vader en grootvader, leiding te geven aan de multinational Koninklijke Olie/Royal Dutch Shell. Tijdens zijn studententijd verschijnt Christus aan hem op drie opeenvolgende dagen. Dit visioen zet zijn leven op zijn kop. Zijn leven wordt nu bepaald door andere olie, die hem geestelijke energie geeft.
Lees verder...
VERSCHENEN
U splijt de zee

“Soms heb je momenten in je leven waarop God ver weg lijkt te zijn. Dat het lijkt of God Zich met iedereen bemoeit behalve met jou. Het kan aanvoelen als een woestijn waarin geestelijke droogte en dorheid de boventoon voeren. Arjanne neemt je mee op een korte leerzame reis van 31 dagen door de woestijn. Laat je verrassen en bemoedigen door de lessen die je zelfs in de woestijn, of misschien wel juist in de woestijn, kunt leren.” Ido & Dieke Buwalda. Voorgangers Mozaiek 0318 “
Lees verder...
Verschenen
De eerrover

Hij groeit op in een tijd van oorlog… Liefde inspireert hem om te overleven. Het onbezorgde leven van de tienjarig Jeremiah Prins, zoon van een schoolhoofd in Nederlands-Indië, eindigt in 1942 na de Japanse invasie van het toenmalige Nederlands-Indië. Jeremiah neemt de zorg voor zijn jongere broers en zussen op zich wanneer zijn vader en oudere halfbroers worden opgepakt en naar een werkkamp gebracht... Wanneer het kwaad Jeremiah en Laura dreigt te overweldigen, wordt hun standvastigheid zwaar op de proef gesteld.

Zal hun liefde voor elkaar standhouden?
Lees verder...
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584 Fax:+31(0)55-5425629