Try it out
Welkom op de website van Uitgeverij Novapres
Verschenen
Het uitzonderlijke verhaal van God en de mens

Je bent niet met de bijbel opgegroeid, maar zou toch wel iets meer willen weten over de inhoud. Dan is dit boek een uitstekend hulpmiddel. Met uiterste precisie heeft Peter Pikkert het Bijbelse verhaal over God en mensen, zoals het beschreven staat in de 36 boeken van het Oude Testament, verkort weergegeven zonder daarmee de inhoud geweld aan te doen.
Lees verder...
Verschijnt binnenkort
Reisgenoten 4

Bij mijn vorige boekjes stonden op de achterzijde en voorkant de volgende ondertitels: ‘Vreemdeling op aarde’, ‘Het wonder van verandering’, ‘Een leven van verwondering’. Mijn voorstel voor Reisgenoten 4 is: ’t Grootste wonder is voor mij het besef dat God van mij houdt’. Deze eerste versregel is van George Beverly Sea de solozanger van de wereldevangelist Dr. Billy Graham.
Lees verder...
Verschenen bij Navigator Boeken
Achter de schermen

Nathan Foster is van jongs af aan bekend met de geestelijke disciplines zoals vasten, mediteren en eenvoud. Maar wanneer hij tegen de veertig loopt, wil hij er zijn eigen weg in vinden. In dit eerlijke boek doet hij verslag. Op zijn unieke – soms rebelse – manier ontwikkelt Nathan gewoonten die hem ertoe in staat stellen meer als Jezus te leven. Nathans vader Richard Foster bracht de geestelijke disciplines een generatie geleden breed onder de aandacht. Voor het boek van zijn zoon schreef Richard het voorwoord en een frisse introductie op elk van de twaalf disciplines.
Lees verder...
Verschenen
Living from above

This book demonstrates a lifestyle in which Jesus is central. The author shows how by attaching yourself to Him, you become increasingly fi lled with the Spirit. Since in this way Jesus can work from within you, it leads to the manifestation and recognition of Christ in your life.
Lees verder...
Verschenen
Drievoudig snoer of zijden draadje

Het christelijke huwelijk staat onder druk. De van oudsher geldende regels in het burgerlijk recht en het familierecht worden steeds meer gewijzigd. De vanzelfsprekendheid van bijbelse waarden en normen wordt steeds minder in een maatschappij waarin christenen een minderheid vormen. Familie- en gezinsstructuren wijzigen...
Lees verder...
Verschenen
De boodschap van de brieven van Johannes

In een klimaat van onenigheid en leerstellige afwijking riep de apostel Johannes zijn eerste lezers op in de liefde en waarheid van God te leven.

David Jackman twijfelt er niet aan dat Johannes’ brieven een vitaal en krachtig woord van de Heer zijn. Vaak nemen wij extreme standpunten in, wat leidt tot fragmentering van zowel kerken als individuen. Dit boek kan ons helpen opnieuw te reageren op de oproep van de apostel om elkaar lief te hebben en in het licht te wandelen.
Lees verder...
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584 Fax:+31(0)55-5425629