Try it out
Welkom op de website van Uitgeverij Novapres
Max Lucado
Hij deed dit speciaal voor jou

Want God heeft zo veel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige zoon gegeven heeft; zodat ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.

Dit boekje legt op eigentijdse wijze uit wat Jezus heeft gedaan en waarom. Het boekje leent zich uitermate om weggegeven te worden, daar de genade van het evangelie de boventoon voert.

Lees verder...
Verschijnt binnenkort
Ik heb er soms zo genoeg van...

Wat is er over van eeuwige trouw en 'tot de dood ons scheidt'? Steeds vaker vinden huwelijkspartners dat ze er 'zo genoeg' van hebben dat ze er voor kiezen om uit het huwelijk te stappen en een scheiding aan te vragen. En Christenen vormen hierop geen uitzondering meer...
Lees verder...
Verschenen
God en afgoden

De schrijver groeide voor de tweede oorlog op en werd gefascineerd door het werk van Albert Schweitzer die Duitsland verliet om in Afrika medisch werk te verrichten. Na de afloop van de oorlog en voltooiing van zijn medische opleiding kon dat verlangen werkelijkheid worden door het verrichten van werk voor de zending op Nieuw Guinea. De ontmoeting met onbegrepen oogziekten deed hem besluiten te specialiseren in de oogheelkunde.
Het bundeltje is niet een boek in de gewone zin, maar elk van de opstellen houdt verband met de bron van zijn leven.
Lees verder...
Verschenen
De boodschap van Joel, Micha en Habakuk

Joël, Micha en Habakuk - deze oude profeten zijn ongekend relevant voor de gemeente van nu. Zij leggen grote nadruk op het belang van het luisteren naar wat God zegt in tijden van tegenspoed, ongehoorzaamheid en ramp. Joël, kijkend naar de brokstukken om zich heen, profeteert van een tijd waarin de Geest van God wordt uitgestort.
Micha verklaart dat Gods straf voor de ongerechtigheid van de mens een feit is, maar dat zij die Hem trouw blijven gespaard zullen worden.

Lees verder...
Kado tip!!
De Toonbank

De Toonbank is een bijzonder verhaal over gewone mensen. Een eerbetoon aan vele generaties die lange werkdagen maakten en zich alles ontzegden voor hun eigen zaak. Wat ze ook over de toonbank verkochten, ze deden het met toewijding en passie.


Lees verder...
Verschenen
De dood van de moderne superheld

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet goed genoeg was in Gods ogen?
Men zegt dat we
Een goed christen moeten zijn.
Een liefhebbende echtgenoot(toe).
Een zorgzame en betrokken vader of moeder.
Actief moeten zijn in onze omgeving en maatschappij.
... en ga zo maar door.


'De dood van de superheld' duikt dieper in deze dilemma's en geeft praktische oplossingen om je denken te veranderen en aan te passen aan de realiteit van Gods Waarheid.
Lees verder...
Zoeken!
Uw klantgegevens
Welkom
U bent nog niet aangemeld:
Inloggen
Uw winkelwagentje
Leeg
Aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Uitgeverij Novapres b.v. Krimweg 74 7351 AW Hoenderloo Postbus 18 7350 AA Hoenderloo
Tel:+31(0)55-5422584 Fax:+31(0)55-5425629